Beste prijsgarantie!

Arrangementen

Zondagarrangement

Iedere zondag bruist Baarle van het toerisme. De winkels zijn open, volop activiteiten in de buurt en een heerlijk terras ter beschikking voor dat ontspannen moment in de zon. Geniet van een hele dag Baarle met een heerlijk afsluiting in een comfortabele hotelkamer in het centrum.

BEKIJK ARRANGEMENT

Enclave-arrangement

Wilt u Baarle ontdekken en van binnenuit leren kennen? U voelt hoe het is om in een grensdorp te leven. U weet hoe Baarle ontstond in de 12e eeuw en veranderde in Baarle-Nassau-Hertog en u ziet alle bezienswaardigheden in het dorp.

BEKIJK ARRANGEMENT

Fietsarrangement

Baarle geeft zijn schatten het beste prijs tijdens een fietsroute. Wilt u de rust ervaren van vennen en heidegebieden en picknicken in de bossen? Of fietst u via knooppunten naar historische bezienswaardigheden? Elke route is aan te passen aan uw wensen.

BEKIJK ARRANGEMENT

Wandelarrangement

Het is heerlijk wandelen in Baarle. Probeer de ‘Onbegrensde wandelroute’ die u, via historische bezienswaardigheden, aan de andere kant van de grens brengt. Of wilt u liever de natuur ervaren die Baarle omringt? Eén van de tochten is een speciale rolstoelroute.

BEKIJK ARRANGEMENT