Beste prijsgarantie!

<

Enclave-arrangement

Omschrijving

Wilt u Baarle-Nassau-Hertog ontdekken en van binnenuit leren kennen? U gaat voelen hoe het is om in een grensdorp te leven. U weet hoe Baarle ontstond in de 12e eeuw en veranderde in Baarle-Nassau-Hertog, en u ziet alle bezienswaardigheden in het dorp. Voor u heeft Baarle geen geheimen meer.

We verwelkomen u graag met een heerlijk welkomstdrankje met amuse. Wilt u even op uw comfortabele kamer uitrusten of gaat u liever meteen op ontdekkingsreis door Baarle? Het gezellige centrum nodigt u uit om te komen kennismaken, de winkeltjes te bezoeken en een lekker drankje te nuttigen op één van de vele terrasjes of in een cafeetje. Voor het diner geniet u van het heerlijke Baronie keuzemenu in onze Franse brasserie. 

De volgende morgen wacht u, in de zonovergoten serre, een uitgebreid ontbijt met heerlijkheden als ambachtelijk gebakken croissants, Belgische koffiekoeken en een glas verse jus d’orange. U krijgt een spraakmakende wandel- en fietsroute die u door de enclaves leidt. 30 stukjes België en Nederland liggen als in een puzzel tegen elkaar. U zult u verbazen over de bijzondere situaties die deze verdeeldheid veroorzaakt.

Hotel Den Engel ligt in het centrum van een van de enclaves. Het beste ervaart u dit mooie gebied te voet of per fiets. Neemt u uw eigen fiets mee of huurt u liever? Wij regelen graag (elektrische) fietsen voor u.

Warm welkom

U wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje met amuse.

Smakelijk eten

Voor het diner kunt u kiezen uit het Baronie-keuzemenu. ’s Ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar.

Wifi

Gratis wifi is in het gehele hotel beschikbaar.

Overnachting

Heerlijk tot rust komen in een luxe kamer.

Enclave-map

U krijgt een map vol ins & outs van ons Enclavedorp, inclusief wandel- en fietsroutes.

Enclave-arrangement   |   € 98.50 p.p.

Reserveer

Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting.
Genoemde prijs is per persoon.