Beste prijsgarantie!

<

Romantisch Hotelarrangement

Omschrijving

Wilt u samen genieten van een bijzondere overnachting? Alle romantische ingrediënten zorgen voor een ontspannen verblijf vol aandacht voor elkaar. De wereld draait om u en uw geliefde. Een gekoelde fles heerlijke Cava op uw kamer brengt u in de juiste stemming.

Na uw ontvangst kunt u uitrusten op uw sfeervolle hotelkamer, het gezellige centrum van Baarle ontdekken of op ons zonovergoten terras van een drankje genieten. ’s Avonds verwelkomt onze kok u met ons tongstrelende Baronie-keuzemenu. De volgende ochtend kunt u rustig wakker worden bij een uitgebreid ontbijt met o.a. ambachtelijk gebakken croissants en verse jus d’orange. Vanaf 11 uur kunt u op 2 solexen een mooie ‘grensoverschrijdende’ tocht in de omgeving maken. U krijgt een goedgevulde mand, met o.a. Brabantse worstenbroodjes, mee om romantisch te picknicken. Bij slecht weer verzorgen we een smaakvolle lunch in de Franse brasserie en kunt u genieten van een leisure-arrangement, met o.a. sauna en Japanse tuin (op 2 km afstand).

Warm welkom

Een gekoelde fles Cava ligt op jullie te wachten op de kamer.

Romantische Solextocht

Een grensoverschrijdende Solextocht met picknickmand om samen te genieten van de dag.

Smakelijk eten

Voor het diner kunt u kiezen uit het Baronie-keuzemenu. ’s Ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar.

Wifi

Gratis wifi is in het gehele hotel beschikbaar.

Overnachting

Heerlijk tot rust komen in een luxe kamer.

Romantisch Hotelarrangement   |   € 125.50 p.p.

Reserveer

Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting.
Genoemde prijs is per persoon.