Beste prijsgarantie!

<

Wandelarrangement

Omschrijving

Het is heerlijk wandelen in Baarle-Nassau-Hertog. Door ons dorp loopt de ‘Onbegrensde wandelroute’ die u, via historische bezienswaardigheden, verschillende keren aan de andere kant van de grens brengt. Of wilt u liever de natuur ervaren die Baarle omringt? Lieflijke bospaadjes en zandweggetjes voeren u door de schitterende omgeving. Eén van de tochten is een speciale rolstoelroute.

Fijn dat u er bent!
Bij aankomst in ons hotel brengt een heerlijk kopje koffie of thee met een chocoladebol u in de juiste stemming voor een ontspannen verblijf in ons hotel. Hierna kunt u terecht op uw comfortabele kamer. Of wat dacht u van een verkenning van de omgeving? Winkeltjes kijken, een tussenstop op één van de gezellige terrasjes, of meteen de vrije natuur in. Baarle heeft genoeg in huis. Als u besluit te gaan wandelen, krijgt u een lekker snackpakketje mee voor onderweg.

In onze Franse brasserie serveren we u ’s avonds een ambachtelijk bereid diner uit het Baronie keuzemenu. Met altijd een seizoens- of streekgerecht op het menu is dit een afsluiting in stijl van uw eerste dag in Baarle-Nassau-Hertog.

De volgende ochtend bereidt onze kok een uitgebreid ontbijt voor u. In de zonnige serre kunt u genieten van vers gebakken croissants, Belgische koffiekoeken, verse jus d’orange en andere lekkernijen. Als dat geen goed begin is van een heerlijke dag…

Warm welkom

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met een chocoladebol.

Smakelijk eten

Voor het diner kunt u kiezen uit het Baronie-keuzemenu. ‘s Ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar.

Wifi

Gratis wifi is in het gehele hotel beschikbaar.

Overnachting

Heerlijk tot rust komen in een luxe kamer.

Wandelkaart

Met behulp van een handige kaart, weet u alle mooie plekjes in de omgeving te vinden.

Wandelarrangement   |   € 108,50 p.p.

Reserveer

Prijs is op basis van 2 persoonsbezetting.
Genoemde prijs is per persoon.

Met welke route gaat u aan de wandel?


Avontuurlijk grenzeloos

Een grensdorp staat garant voor bijzonderheden. Smokkelen zit dan ook in het bloed van de inwoners.


De onbegrensde wandeling

30 enclaves, 2 landen, 2 gemeenten, allemaal in 1 dorp: Baarle-Nassau-Hertog. U gaat diverse keren de grens over.


Vrije natuur

Vanuit Baarle stapt u zo de natuur in. (Eeuwen)oude zandpaden voeren u langs uitgestrekte landerijen, heide, water en door bosgebieden.


WO I-Verzetspad

U komt op historische plaatsen die een grote rol hebben gespeeld tijdens de Eerste Wereldoorlog. In België zijn de littekens voelbaar.


Dodendraadpad

Deze wandeling maakt indruk. Met een reconstructie van de Dodendraad en andere herinneringen komt de oorlog heel dichtbij.

GENOMINEERD VOOR WANDELING VAN HET JAAR 2015